Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home3/r91267spac/spaceart.ro/geolocation.php on line 20
SpaceArt Franciza Decoratiuni Interioane cu cer instelat Autoluminant LED Fibra OpticaTerminos y condiciones
Magazin On-Line SpaceArt

Registrarse

Busca en la web

Boletin de noticias


Soporte online
Chat Tickets

Termenii si conditiile de utilizare

Preambul :

Universul are o ordine bine stabilita si legi naturale, fundamentale ce nu pot fi incalcate, dar pentru noi oamenii a fost nevoie de elaborarea unei multimi de legi si reguli ce trebuie respectate pentru ca totul sa decurga in deplina armonie... Stelele cazatoare (meteoritii) sunt pentru fiecare o priveliste minunata de admirat pe cerul instelat al noptilor de vara, dar nimeni nu-si doreste sa fie lovit de una dintre ele, asa cum nici noi nu dorim nimanui sa-si piarda timpul, nervii si banii in rezolvarea unor litigii inutile din lipsa de informare. Cu mult mai frumoasa ar fi viata pe planeta noastra daca cu totii am respecta legea si implicit drepturile celorlalti...
In momentul accesarii site-ului www.SpaceArt.ro, domeniu proprietate privata, pentru serviciul de informare pe Internet al companiei SpaceArt International srl (in continuare numita SpaceArt), va declarati in totalitate de acord cu conditiile de utilizare a site-ului in continuare prezentate, in caz contrar va rugam sa parasiti imediat domeniul www.SpaceArt.ro


Copyright :

Continutul site-ului SpaceArt este protejat de numeroase legi nationale si internationale de copyright, marca inregistrata, marca de comert etc. Nu va este permisa: copierea, reproducerea, republicarea, modificarea, afisarea, transmiterea, comercializarea sau distribuirea in orice mod a materialelor SpaceArt. In special, nu va este permisa: copierea, modificarea, sau expunerea numelui, logo-ului, textului sau imaginilor grafice ale SpaceArt in orice mod in afara cazului existentei unei permisiuni clare in scris. De asemenea nu va este permisa redistribuirea nici unei pagini SpaceArt folosind tehnica de “framing” modificarea sau folosirea paginilor, fundalurilor, textului, imaginilor, sau a altor parti software a site-ului SpaceArt pentru orice alt scop: acest lucru reprezinta o violare a drepturilor SpaceArt de copyright. Unele materiale prezentate pe site pot fi marci inregistrate de comert, de servicii sau copyright-urile altor persoane sau companii. Este strict interzisa accesarea site-ului cu ajutorul programelor de vizitare off-line, scannerelor pentru baze de date, extragerea adreselor de E-mail si monitorizarea traficului (incluzand dar nelimitat la) monitorizarea datelor particulare a utilizatorilor. De asemenea avertizam toti utilizatorii site-ului ca download-ul materialelor publicate pe internet este periculos in spatele acestora putind fi virusi informatici cai troieni sau alte componente daunatoare dispozitivelor cu care accesati internetul. Orice incalcare a drepturilor de copyright, va fi pedepsita cu pedeapsa maxima prevazuta in lege.


Limitarea Responsabilitatii :

In nici o circumstanta, incluzand (fara limitari) neglijenta, SpaceArt nu poate fi facut responsabil pentru orice pierdere sau paguba, incluzand (fara limitari) orice pagube directe, indirecte sau rezultante, chiar daca posibilitatea aparitiei unor asemenea pagube - aparute prin sau legate de accesul, utilizarea, cautarea sau redirectionare catre alte site-uri pornind de pe site-ul SpaceArt - este avizata in mod expres.


Denuntarea Garantiilor :

Informatiile si opiniile continute pe site-ul SpaceArt sunt furnizate in intrg intelesul legii fara nici o garantie de orice fel, fie exprimata sau implicita. Materialele sunt oferite pe o baza de "asa cum sunt". SpaceArt denunta, in intreg intelesul legii, orice garantie exprimata sau implicita, incluzand, dar nelimitat la garantiile de comercializare sau folosire cu un scop anume. SpaceArt nu acorda de asemenea nici o garantie ca functionarea site-ului va fi neintrerupta sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate, sau ca acest site sau serverul pe care este gazduit este lipsit de virusi informatici, bombe logice, programe spion sau alte componente daunatoare. SpaceArt nu acorda nici o garantie ca materialele din acest site sunt adevarate, corecte, exacte sau de incredere. Veti suporta intreg costul pentru service, reparatii,inlocuiri sau remedieri atat software cat si hardware. SpaceArt nu va fi raspunzator in nici o imprejurare - incluzand (dar fara limitari) la neglijenta - de nici o dauna directa sau rezultata din utilizarea, sau inabilitatea de a utiliza materialele din acest site. SpaceArt nu este raspunzator fata de utilizatorii site-ului SpaceArt sau terte persoane pentru nici o dauna directa, indirecta, pierdere de profit, beneficii nerealizate, ratarea unor oportunitati de afaceri sau alte pierderi suferite de utilizator rezultante din functionarea corecta, defectuoasa sau nefunctionarea site-ului SpaceArt. Acelasi rezultat se va produce si in cazul in care SpaceArt a fost prevenit asupra posibilitatii sau existentei acestor daune.


Oferta :

Nici o informatie de pe site-ul SpaceArt nu poate fi interpretata ca oferta, sau ca recomandare pentru achizitionarea uneia sau mai multor decoratiuni de avangarda in arta spatiala, a altor produse sau servicii prezentate sau descrise in paginile site-ului SpaceArt sau pentru participarea la orice alta tranzactie. Nici o informatie continuta pe site-ul SpaceArt nu reprezinta sfaturi tehnice, artistice, investitionale, juridice, fiscale sau de alta natura si nu trebuie sa stea la baza unei decizii de achizitie sau de alt fel.


Incredere :

SpaceArt depune eforturi semnificative pentru obtinerea de informatii din surse profesionale, pe care le considera calificate si de incredere dar in sensul legii SpaceArt nu garanteaza pentru faptul ca informatiile si opiniile de pe site sunt corecte, de incredere sau complete. Informatiile si opiniile prezente pe site-ul SpaceArt sunt furnizate de societate doar pentru uz personal si in scopuri informationale nu au caracter contractual si pot fi supuse unor schimbari fara aviz prealabil.


Informatii Confidentiale :

SpaceArt nu doreste sa primeasca informatii confidentiale sau particulare prin intermediul site-ului. Va rugam sa luati la cunostinta ca orice informatie sau material trimis noua va fi considerat ne-confidential. Daca ne trimiteti informatii sau materiale, ne acordati o licenta nerestrictionata, permanenta si irevocabila de a folosi, reproduce, expune, interpreta, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. De asemenea sunteti de acord ca SpaceArt sa foloseasca orice idei, concepte, know-how sau tehnici pe care ni le trimiteti in orice scop.


Site-uri Conectate :

SpaceArt nu raspunde nici de continutul altui site cu care este conectat prin hyperlink-uri, site care apartine unei terte parti .Cand accesati un site care nu apartine SpaceArt, trebuie sa intelegeti ca SpaceArt nu are nici un control asupra continutului acestui site. In plus, un link catre un site non-SpaceArt nu implica faptul ca SpaceArt sustine sau accepta orice responsabilitate pentru continutul sau utilizarea site-ului conectat. Va rugam cititi conditiile de utilizare de pe site-urile respective. Utilizatorii si site-urile partenere pot include un link la site-ul SpaceArt doar prin indicarea numelui site-ului (www.SpaceArt.ro) si doar in cazul in care toate informatiile aditionale prezentate despre SpaceArt sunt adevarate si nu induc in eroare cititorul.

Restrictii Juridice Locale :

Site-ul SpaceArt nu este directionat catre nici o persoana in orice jurisdictie unde (din motivele nationalitatii, considerentelor religioase, rezidentei persoanei sau altor motive) utilizarea sau disponibilitatea site-ului este sau poate fi interzisa. Persoanelor care se supun acestor interdictii le este interzisa accesarea site-ului SpaceArt.

Dispozitii Finale

Legea aplicabila site-ului SpaceArt este legislatia Romana in vigoare. SpaceArt isi rezerva dreptul e a schimba, modifica, adauga sau retrage fragmente sau in totalitate aceste conditii sau continutul site-ului SpaceArt in orice moment fara o informare prealabila. Orice neintelegere in legatura cu site-ul SpaceArt va fi comunicata prin E-mail la adresa Office@SpaceArt.ro si va fi rezolvata pe cale amiabila intre parti. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi solutionat de instantele competente din Municipiul Bucuresti.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs