Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

Articol - Astrele iti protejeaza iubirea de Ziua Indragostitilor


news-ro >>

De Valentine`s Day, fii in armonie cu universul, pentru ca astrele sa-ti protejeze viata sentimentala. Simte magia serilor de dragoste petrecute sub cerul instelat. Cum? Prinde-ti iubita de mana si invit-o sa va "scaldati" intr-o baie de stele chiar in dormitorul propriu.

SpaceArt impreuna cu Acasa.ro te invita sa participi la concurstul "Invita stelele in camera ta de Ziua Indragostitilor" Daca vrei sa evadezi din cotidian si sa aduci o bucatica din cerul instelat in intimitatea dormitorului tau, participa la concurs si castiga o astfel de creatie decorativa.

Alege una din creatiile SpaceArt pentru camera ta si bucura-te in fiecare noapte de farmecul cerului instelat deasupra patului tau. De ce sa investesti bani in decoratiuni interioare vizibile doar pe timpul zilei? Lucrarea va fi realizata la tine acasa in timp de cateva ore, direct pe tavan. Seara de seara, odata cu lasarea intunericului, vei surprinde in camera ta spectacolul stelelor.

Esti nerabdator si doresti sa ii oferi partenerului tau chiar astazi magia noptilor sub cerul senin? Comanda o lucrare decorativa sau incearca-ti norocul si inscrie-te la concurs pentru ca de Ziua Indragostitilor, poti castiga o lucrare decorativa oferita de SpaceArt, a carei valoare se ridica pana la 1000 de euro.

Cum poti participa?

Intra pe forum acasa.ro dand click aici si raspunde la urmatoarele intrebari:

1. Cum iti imaginezi o noapte romantica sub cerul instelat in propriul dormitor?

2. Intra pe SpaceArt si vezi cu ce se mai ocupa compania. Descrie in cateva cuvinte ce ai aflat.

Cel mai interesant raspuns va fi premiat cu o lucrare decorativa de la SpaceArt!

Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi aici.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida iar datele personale, nume, prenume si orasul in care locuiesti sa fie corecte!

Castigatorul va fi anuntat� vineri, 13 Februarie!

Daca nu ai noroc de aceasta data, nu te intrista. Vei mai avea inca 3 ocazii sa castigi! De Dragobete, de 1 Martie si de 8 Martie SpaceArt si Acasa.ro iti vor oferi din nou aceleasi premii atractive.

Back

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs