Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

Articol Bani si Afaceri 13.02.2007


news-ro >>

V-ati imaginat vreodata ca va puteti relaxa admirand fascinantul cer instelat in propriul dormitor? Compania SpaceArt International a reusit sa transforme acest vis in realitate, prin extinderea la scara larga a proiectului iar acum vin la RoFrancize pentru a va oferi solutia unei afaceri de reusita: spatiul cosmic in franciza!

Existenta unui urias potential creativ si inovator a fost motorul dezvoltarii si lansarii conceptului SpaceArt Creations, noul proiect fiind acum oferit si printr-un program atractiv de franciza si reprezentare la nivel national si international. Destinata intreprinzatorilor mici si mijlocii, franciza SpaceArt ofera un pachet complet si complex de produse si servicii, fiind o oportunitate de afaceri foarte atractiva cu o investitie accesibila care ofera o rata de peste 500%. Oferind un produs de avangarda in domeniul decoratiunilor interioare, franciza SpaceArt este o franciza suta la suta de conceptie romaneasca si este prezenta in cele mai importante orase din Romania si din Europa. Dorite si apreciate la un nivel national si international de toate categoriile de varsta, creatiile decorative de avangarda SpaceArt Creations ofera o gama variata de teme si de modele care pot face diferenta intre simpla functionalitate a dormitorului si un spatiu ideal de relaxare si meditatie.

Folosind o tehnologie inovatoare, special conceputa, compania SpaceArt International realizeaza, in numai cateva ore, fara nicio pregatire prealabila a camerei, imaginea virtual-holografica a cerului instelat care va lumina pe tavanul dormitorului, in fiecare noapte, pentru totdeauna!

Vizibila numai noaptea sau in intuneric, lumina magica a decoratiunilor SpaceArt Creations confera o ambianta unica si exceptionala dormitoarelor, combate stresul si insomnia, indeamna la relaxare si meditatie, este odihnitoare pentru cei cu program incarcat, ofera o ambianta romantica pentru adulti, este educativa pentru tinerii pasionati de astronomie, actioneaza ca o placuta si linistitoare lumina de noapte pentru copii carora le este frica sa adoarma in intuneric si peste toate ofera mai mult stil si originalitate spatiului personal.

Atractia unica oferita de noul concept decorativ lansat de SpaceArt International consta in echilibrul ideal dintre fascinatia imaginilor cosmice vizibile numai in intuneric si invizibilitatea lor in prezenta luminii ambientale, neinterferand astfel in nici un fel cu schema decorativa a camerei.

Frumusetea si originalitatea produselor SpaceArt va impulsioneaza sa profitati si sa beneficiati, din plin, de aportul estetic ambiental oferit de creatiile decorative SpaceArt Creations atunci cand doriti sa va bucurati de un spatiu de locuit unic care sa va defineasca si sa va exprime personalitatea. SpaceArt Creations... invita stelele in camera ta! Pentru detalii vizitati Targul RoFrancize intre 16-18 februarie.

Back

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs