Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home3/r91267spac/spaceart.ro/geolocation.php on line 20
SpaceArt Franciza Decoratiuni Interioane cu cer instelat Autoluminant LED Fibra Opticanews-ro
Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

Articol Bursa Constructiilor 09.2005


news-ro >>

 

 

Cum sa aduci "cerul instelat" pe tavanul dormitorului tau

Societatea "SpaceArt" Bucuresti ofera tuturor persoanelor romantice posibilitatea sa admire bolta cereasca din propriul dormitor si sa aiba, in fiecare seara, cer senin cu foarte multe stele. Domeniul de activitate al firmei este cel al decoratiunilor interioare, mai exact realizarea de tavane instelate. "SpaceArt" detine un brevet international de inventie pentru reteta proprie a materiilor prime.

In anii 1986-1987 directorul general al societatii, domnul Alexandru Barbu, a obtinut un material cu proprietati fotoluminescente si a avut ideea sa isi faca un tavan instelat in propriul apartament. In anul 1999, dupa renovarea apartamentului, domnul Barbu si-a transformat tavanul neinsufletit intr-un cer instelat, iar cei care i-au admirat prima lucrare au fost prietenii, care l-au incurajat sa mearga mai departe. Atunci a inceput sa studieze posibilitatea de a produce pe scara larga aceste decoratiuni interioare.

In prezent reteta materialului a fost mult imbunatatita in ceea ce priveste aplicarea, rezistenta, luminozitatea, un material complet invizibil in timpul zilei. Acesta are o putere de iluminare de 6-10 ore, in functie de timpul de incarcare, si o durata de viata estimata in conditii de laborator de mai mult de 20 de ani.

Timpul de executie al unui tavan instelat este de 2-3 ore pentru un dormitor de 12-14 mp, cu toate componentele primare constituente: Calea Lactee, stele cazatoare (de obicei doua sau trei de dimensiuni diferite), Luna si campul stelar (contine pana la cinci magnitudini de stele ce pot avea forme si culori diferite).

In prezent, societatea a ajuns la posibilitatea de a lucra cu sase culori de baza si cu inca patru complementare. De asemenea, s-a pus accent pe crearea senzatiei de spatialitate, de imagine tridimensionala a lucrarii pentru a nu vedea toate stelele in acelasi plan.

 

Toata lumea ar vrea un cer instelat in dormitor

 

Lucrarea cea mai solicitata este "Cer Instelat" si poate fi realizata in doua forme: in varianta naturala, in care Calea Lactee este lunga si subtire ca o fasie de cer, si cea artistica, imbunatatita, in care norii de gaz cosmic sunt mai pufosi, mai luminosi, cu mai multe stele. "SpaceArt" foloseste un sistem de fotoproiectare cu ajutorul caruia prezinta beneficiarilor, inainte de a comanda lucrarea, ce tipuri de lucrari poate executa si le ofera posibilitatea sa si le personalizeze.

 

"Cerul Instelat" si in alte tari

 

Compania are solicitari de reprezentanta si in tarile vecine cum ar fi: Bulgaria, Ungaria, Repubilca Moldova si Ucraina. Fiind unica pe piata decoratiunilor interioare societatea a reusit sa semneze un contract de reprezentare in Statele Unite, contract semnat pentru toate cele 52 de state. Produsele "SpaceArt" au avut un asemenea succes incat societatea a lansat si un sistem de franciza in intreaga tara.

Back

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs