Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

Articol DOMUS 11.2005


news-ro >>

 

 

Daca va doriti sa contemplati cerul instelat in fiecare seara si nu oricum, ci stand comod in fotoliu, puteti sa apelati la una din decoratiunile pentru tavan propuse de firma SpaceArt. acestea prezinta modele diverse, mai complexe sau mai simple, in functie de disponibilitati si buget.

Dumneavoastra alegeti: sa fie structura stelara, Calea Lactee, stele cazatoare si Luna sau Galaxia Spirala cu structura stelara? Sau poate va doriti o lucrare personalizata, ca pozitia stelelor pe cer in momentul nasterii...

De retinut ca o lucrare simpla, fara cerinte specifice din partea proprietarului, va va costa intre 150-300 de euro, dar pentru realizarile mai complexe puteti plati 1.200-1.500 de euro.

Tehnica de realizare reprezinta o inventie autohtona, presupunand aplicarea pe tavan a unor polimeri care intrunesc calitatile ideale de iluminare, redand impresia foarte veridica a corpurilor ceresti si creand, prin utilizarea mai multor culori, iluzia spatialitatii.

Holograma se incarca de la lumina solara sau de la un tub de neon, garantand o durata de actiune peste noapte de 6-8 ore. Aplicarea substantei se poate face pe orice tip de tavan (vopsea, tapet, lemn, metal, sticla, PVC etc) iar rezistenta lucrarii este garantata in timp de 8-10 ani.

Back

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs