Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home3/r91267spac/spaceart.ro/geolocation.php on line 20
SpaceArt Franciza Decoratiuni Interioane cu cer instelat Autoluminant LED Fibra Opticanews-ro
Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

Articol Jurnalul National 16.10.2004


news-ro >>

        Prima pagina Jurnalul OLD Space Art sau noua moda in decoratiunile interioare

 

 

Space Art sau noua moda in decoratiunile interioare 16/10/2004
Astfel o firma din Bucuresti isi ofera serviciile folosind o tehnologie care permite astfel de imprimari fara a instala nici un fel de dispozitive speciale, gauri sau a va modifica culoarea plafonului.
NOAPTEA INSTELATA. Lumina emisa noaptea de fotoimprimare este de mica intensitate si discreta, fiind realizata pentru o perioada de circa 8-10 ani. Materiile prime folosite sunt transparente ziua, modelul fiind vizibil doar in intuneric sau in semiintuneric.
Creatiile Space Art se reincarca in fiecare zi de la diferite surse de lumina, fie ca acestea sunt naturale sau artificiale. Imprimeurile se pot vedea in jur de 4-7 ore in fiecare noapte, nefiind nevoie de intretinerea in vreun fel a acestora.
TERMEN. Pentru realizarea acestor decoratiuni interioare deosebite, firma bucuresteana are nevoie de circa 2-5 ore. Tavanul respectiv nu are nevoie de vreo pregatire prealabila, singura cerinta fiind ca aceasta fotoimprimare sa fie facuta in conditii de intuneric complet.
CATALIN BUDESCU

Back

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs