Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home3/r91267spac/spaceart.ro/geolocation.php on line 20
SpaceArt Franciza Decoratiuni Interioane cu cer instelat Autoluminant LED Fibra Opticanews-ro
Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

Intercity Magazin


news-ro >>

���

 

Somn usor, sub steaua norocoasa

Indiferent de cati nori s-ar aduna deasupra privirilor noastre, exista un cer in care stelele stralucesc noapte de noapte. Daca va intrebati unde se ascunde el, raspunsul e simplu: chiar in casa dumnavoastra. Iar acest lucru este posibil datorita unei inovatii in materie de decoratiuni interioare care va deschide dormitorul catre Univers.

Astfel, cu ajutorul unei tehnologii noi de fotoimprimare murala permanenta si al materialelor fotosensibile de ultima generatie, creatiile SpaceArt ofera o imagine a cerului plin de stele care poate fi admirata in fiecare seara. In timpul zilei sau in prezenta luminii ambientale, feericile imagini celeste devin invizibile, tavanul revenind la culoarea initiala.

Realizare in scopuri decorative, creatiile SpaceArt au si un efect de relaxare a organismului, pe care il pregateste pentru un somn mai linistit si odihnitor, gratie gamei cromatice folosite : albastru, violet, verde, viridian, alb, rosu si roz. Aceste culori au capacitatea de a induce senzatia de spatialitate, contribuind la incetinirea activitatii metabolice si la combaterea efectelor stresului de peste zi.

Daca v-ati decis sa beneficiati de toate aceste avantaje, nu trebuie sa va temeti ca va fi necesara o adevarata renovare a dormitorului, creatiile SpaceArt putand fi realizate pe orice tip de plafon, indiferent de zugraveala sau finisaj, fie ca este vorba de vopsea lavabila sau tavane false, lambriu, lemn, panza, tapet, plastic, sticla sau alte materiale.

Fotoimprimate direct pe zugraveala - suport, in multistrat, substantele care compun aceste imagini decorative ating cam o jumatate de milimetru grosime, iar datorita aspectului transparent - mat, pot fi observate cu greu in timpul zilei. Ceea ce le face sa straluceasca in fiecare seara este lumina acumulata in intervalul diurn. In aceste conditii, in functie de gradul de incarcare si timpul de expunere la lumina, "cerul" instelat poate fi admirat intre patru si noua ore pe noapte. In prezenta tuturor surselor de lumina disponibile, de la cea solara directa, care are cea mai mare putere, pana la cea a unui bec obijnuit, substantele fotosensibile au nevoie de cateva minute, in primul caz, sau de cateva ore in al doilea, pentru a se incarca suficient.. Un efect tridimensional maxim poate fi obtinut in intuneric total, dar imaginile sunt vizibile si in semniintuneric, asa ca va puteti uita la televizor sub cerul plin de stele.

Pe de alta parte, datorita faptului ca lumina emisa de creatiile SpaceArt este de mica intensitate, discreta si uniform repartizata pe toata suprafata tavanului, ea nu este deranjanta pentru somn. Referitor la durabilitate, ei bine, va puteti bucura de cerul dumneavoastra personal timp de ani buni, imaginile rezistand chiar mai mult decat zugraveala pe care sunt fotoimprimate. In plus, ca in cazul oricarei decoratiuni interioare, anumite teme ale acestor creatii pot fi personalizate, adaugand in componenta lor constelatia astronomica sau zodiacala favorita, nori de gaz cosmic, stele cazatoare sau alte corpuri ceresti.

Mai trebuie spus ca aceasta inedita modalitate de decorare domestica si de relaxare este rezultatul unei idei in intregime romanesti care se extinde rapid tara si in lume si care poate fi transformata intr-o afacere profitabila pentru oricine, datorita sistemului de franciza propus de SpaceArt International.

SpaceArt International

www.spaceart.ro

Contact : office@spaceart.ro

Tel & Fax : +4.021.326.71.88

M. Dragan

Back

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs