Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

Interviu Casa din Casa 05.03.2007


news-ro >>

      Decoratiuni unice de la SpaceArt Creations

 

1.Domnule General Manager Alexandru Barbu de unde a venit ideea unui astfel de bussines?

Pasiunea pentru stele o am inca de la varsta de 16 ani. In scoala un prieten mi-a facut cadou o cutiuta transparenta in care se afla un praf stralucitor. Am spart cutia si tot preaful l-am imprastiat pe tavan, bineinteles cu ajutorul vopselei. Toate fetele din scoala au vazut minunea tavanului instelat. Am practicat mai multe meserii de-a lungul timpului, dar pasiunea stelelor nu a fost data uitarii. Ideea de bussines s-a nascut atunci cand mi-am decorat singur tavanul iar prietenii m-au intrebat cat i-ar costa o astfel de decoratiune, atunci s-a deschis perspectiva unei afaceri.Cautarea unor materiale, care sa indeplineasca anuminte conditii cum ar fi nici un grad de toxicitate, sa fie invizibile ziua, sa respecte criterii legate de durata de viata si posibilitatea schimarii culorilor, a durat doi ani.

Ce a urmat a fost multa munca, pasiune si bucurie.

2.Ce ofera decoratiunile SpaceArt Creations?
Folosind o tehnologie noua de fotoimprimare murala permanenta, special conceputa si dezvoltata de compania SpaceArt si utilizand in procesele tehnologice specifice, materiale fotosensibile de ultima generatie intr-o formula proprie, unica in lume, brevetata si testata de compozit fotopolimeric, realizam imaginea virtual-holografica a cerului instelat, ce va lumina pe tavanul dumneavoastra in fiecare noapte, pentru todeauna...! In timpul zileisau in prezenta luminii ambientale decoratiunile SpaceArt Creations sunt invizibile, nu modifica culoarea, aspectul sau structura tavanului si nu interfereaza in nici un fel amenajarea decorativa a dormitorului dumneavoastra. Categoric nu instalam dispozitive electronice sofisticate, proiectoare de orice fel, sisteme de iluminat din fibre optice costisitoare, fara a gauri sau modifica culoarea tavanului, fara a lipi afise, fototapete sau autocolante de orice fel, aducem imaginea fidela sau artistica a cerului instelat sa lumineze pe tavanul camerei, ca intr-o noapte senina de vara, pentru ca dumneavoastra sa va puteti relaxa si traii bucuria momentelor petrecute seara de seara sub "Cerul Instelat SpaceArt" in confortul propriului dormitor.

3.Creatiile SpaceArt pot fi personalizate?

Anumite teme de creatii SpaceArt ca de exemplu "Hubloul Spatial", "Cerul Instelat", "Cupola Stelara", "Echilibrul Cosmic" si "Personal Planetarium" se pot personaliza, adaugand in componenta lor; Constelatia astronomica sau zodiacala favorita, nori de gaz cosmic, stele cazatoare si alte corpuri ceresti din colectia de modele SpaceArt Creations. Va rugam sa consultati pagina de modele SpaceArt in sectiunea "Corpuri Ceresti", gasiti o gama variata de componente cu ajutorul carora va puteti personaliza o Creatie decorativa SpaceArt in concordanta cu preferintele personale.

4.Camera care urmeaza sa fie decorata necesita o anumita pregatire?
Indiferent daca aveti o zugraveala mai recenta sau mai veche, nu este necesara nicio pregatire prealabila a tavanului sau a camerei, nu este necesar nici macar sa mutati mobilierul de la locului lui, orice tavan este bun asa cum este pentru a deveni "invizibil" in intuneric si va lasa sa admirati fascinatia imaginilor cosmice oferite de SpaceArt Creations.

5.Ce garantie ofera firma unei creatii decorative?
Durata de viata a unei creatii decorative SpaceArt (in urma testelor de laborator) este de 15-20 de ani, dar in practica datorita factorilor agresivi din mediul ambiant (poluare, umiditate excesiva etc) o perioada de utilizare de 8-10 ani este luata in calcul ceea ce consideram o durata de viata mai mare decat a suportului, zugravelii sau finisajului pe care sunt fotoimprimate.

6.Cat costa o decoratiune SpaceArt Creations?

In functie de tipul sau modelul realizat, componenta corpurilor ceresti, numarul de culori incluse ori complexitatea creatiei artistice SpaceArt, suprafata, culoarea sau tipul suportului pe care se executa, preturile variaza intre 22 si 40 de Euro(pret fata TVA), metrul patrat de suprafata realizata.

Publicat pe: 5 Martie 2007 in Interviu

Sursa Casa din Casa, Alina Dragomir

Back

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs