Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home3/r91267spac/spaceart.ro/geolocation.php on line 20
SpaceArt Franciza Decoratiuni Interioane cu cer instelat Autoluminant LED Fibra Opticaconcurs
Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

In "Luna Iubirii" SpaceArt ® sponsorizeaza indragostitii...

Iti oferim premii de peste 10.000 euro, prin concursurile organizate

de catre noi sau impreuna cu partenerii nostri :

          

 

 

 

Concurs : Recomanda SpaceArt ®

Premiul I   : Radulescu George Mun. Bucuresti 427 pct.

Premiul II  : Covacs Ileana Loc. Pitesti, Jud Arges 190 pct.

Premiul III : Ilarie Alina Loc. Timisoara, Jud.Timis = 132 pct.

       In perioada 14 Feb - 14 Martie, spune prietenilor tai despre Creatiile si Franciza SpaceArt ® si daca sunt interesati sa primeasca informatii comerciale de la SpaceArt, ii poti inscrie folosind Formularul de recomandare...

      Fiecare adresa de email adaugata, constituie un punct. Se acorda in data de 15 Martie 3 premii in functie de numarul de puncte acumulat, dupa cum urmeaza :

 

Premiul I :  O Creatie SpaceArt ® cu valoare de pana la 1000 euro

Premiul II : O Creatie SpaceArt ® cu valoare de pana la  500 euro

Premiul III : O Creatie SpaceArt ® cu valoare de pana la 500 euro

 

 Formular de recomandare, click aici...

 

 

Concurs : SpaceArt ® - TVR 2    "Tonomatul DP2"

Castigator saptamana 16-20 feb : Zamano Silvia Loc. Lupeni, Jud Hunedoara

Castigator saptamana 23-27 feb : Borza Georgiana Loc. Barlad, Jud Vaslui

Castigator saptamana 02-06 mar : Ioana Paun Loc. Dobrun, Jud. Olt 

Castigator saptamana 09-13 mar : Paula Petrea, Loc. Răcăciuni, Jud. Bacău

      

Premiul I :  O Creatie SpaceArt ® cu valoare de pana la 1000 euro

Premiul II : O Creatie SpaceArt ® cu valoare de pana la  1000 euro

Premiul III : O Creatie SpaceArt ® cu valoare de pana la 1000 euro

Premiul IV : O Creatie SpaceArt ® cu valoare de pana la 1000 euro

 

  SpaceArt ofera si prin TVR 2 - Tonomatul DP2 prin concurs timp de o luna,

in "Luna Indragostitilor", 4 Creatii SpaceArt in valoare unitara de pana la 1000 euro. 

 

     Premiul este unul inedit, oferit telespectatorilor în premieră absolută. Cei care vor răspunde corect prin SMS la întrebările fiecărei ediţii, vor avea posibilitatea să beneficieze de nopţi romantice, de neuitat, în căldura căminului propriu. Sponsorul, Spaceart, va oferi câştigătorilor săptămânali o decoraţiune interioară specială, o feerie astrală pe tavanul dormitorului.

Nu pierdeţi invitaţia Alinei Sorescu de a fi alături de ea la emisiunea Tonomatul DP 2 şi de a participa la concursurile speciale din această perioadă dedicate îndrăgostiţilor fără vârstă!

 

 

      REGULAMENTUL CONCURSULUI TELEFONIC CER ÎNSTELAT (pentru telespectatori)
a. La acest concurs se poate participa numai prin SMS. Telespectatorii care urmăresc emisiunea, vor fi anunţaţi de către prezentator că urmează CONCURSUL TELEFONIC - CER ÎNSTELAT, concurs în urma căruia se poate câştiga săptămânal, o lucrare artistică reprezentând un CER ÎNSTELAT în dormitorul de acasă. Prezentatorul va citi o întrebare cu 3 variante de răspuns - 1, 2 şi 3, iar telespectatorii care doresc să trimită soluţia prin SMS, o pot face. Tariful pentru un SMS va fi afişat periodic în emisiune.

 
b. SMS -ul trimis de telespectatori va conţine numai şi numai soluţia numărul variantei corecte (1, 2 sau 3). Orice literă, cifră sau cuvânt adăugat soluţiei, va atrage după sine anularea SMS-ului. Telespectatorii pot trimite mai multe SMS-uri, dar numai primul SMS cu soluţia cerută va fi luat în calcul. SMS-ul cu SOLU ŢIA, poate fi trimis numai în timpul emisiunii, transmise în direct.

 
c. Acest concurs este unul săptămânal (se desfăşoară numai pe parcursul unei săptămâni, de luni până vineri, în zilele în care emisiunea este difuzată). În fiecare zi de concurs se va stabili un clasament cu numerele de telefon ale participanţilor (telespectatorii nu pot fi identificaţi decât pe baza numărului de telefon de la care s-a trimis SMS-ul). Clasamentul va conţine numai participanţii care au trimis soluţia corectă, departajaţi de timpul de răspuns. Astfel, pe primul loc se va afla concurentul care a trimis primul - pe parcursul derulării emisiunii TONOMATUL DP 2, soluţia corectă. Evident, pe locul doi va fi cel care a trimis al doilea şi aşa mai departe. Câştigătorul va fi telespectatorul (practic numărul de telefon de la care s-a trimis soluţia) care a dat cele mai multe soluţii corecte într-o săptămână (5, 4, 3, 2 sau chiar o singură soluţie corectă), în cel mai scurt interval de timp. Va fi un clasament cu numărul de soluţii corecte - CRITERIUL 1 de departajare şi timpul sau timpii cumulaţi necesari pentru a trimite soluţiile - CRITERIUL 2 (în cazul în care mai mulţi telespectatori au trimis SOLUŢIA CORECTĂ, în 5, 4, 3, 2 sau chiar o singură zi, aceştia vor fi departajaţi de timpul de răspuns. Astfel, în fiecare zi, ora la care s-a primit prima soluţie corectă devine punctul de referinţă pentru cronometrarea timpului de răspuns. În concluzie, ora la care s-a trimis primul răspuns corect, devine secunda de START a primirii soluţiilor. În fiecare zi, o soluţie corectă are şi un timp de răspuns. Dacă vor fi mai multe răspunsuri corecte, vor fi adunaţi timpii de răspuns pentru fiecare soluţie).
Dacă într-o săptămână vor fi mai mulţi concurenţi cu 5 soluţii corecte, trimise în cele 5 zile de concurs, aceştia vor fi departajaţi de TIMPUL CUMULAT (suma timpilor de răspuns din fiecare zi).


d. Dacă un concurent nu poate fi contactat, nu răspunde la telefon în termen de 48 de ore, premiul va fi acordat următorului concurent care a participat la concurs (următorul de pe listele comunicate de firma specializată în asemenea servicii). De asemenea, un concurent nu poate participă în următoarele săptămâni, după ce a câştigat un premiu săptămânal. Practic un concurent nu mai poate participa la concurs dacă a câştigat un premiu săptămânal.

e. Orice litigiu sau contestaţie vor fi soluţionate pe baza acestui regulament.


Prezintă Alina Sorescu
Producător tv. Ştefan Stănescu

 

 

 

Concurs : SpaceArt ® - Acasa.ro

  

Castigator Valentine's Day : Alina Elena Stan, Adunatii Copaceni, Jud. Giurgiu_

Castigator Dragobete : Dorina Manole, Bucuresti

Castigator 1 Martie : Nicoleta Stanciu, Voluntari, Jud. Ilfov 

Castigator 8 Martie : Elena Pisica, Bucuresti

Daruieste-i perechii tale reteta romantismului absolut. Ingredientele necesare ?

Doar voi doi si o ploaie de stele. Retraiti impreuna magia serilor de dragoste petrecute sub cerul instelat.

  

     In perioada 9 Februarie - 8 Martie SpaceArt ® impreuna cu Acasa.ro invita toti indragostitii la concurs! Participantii la concurs pot castiga o lucrare decorativa oferita de SpaceArt, a carei valoare se ridica pana la 1000 de euro, sunt disponibile 4 premii :

 

Premiul I :  O Creatie SpaceArt ® cu valoare de pana la 1000 euro

Premiul II : O Creatie SpaceArt ® cu valoare de pana la  1000 euro

Premiul III : O Creatie SpaceArt ® cu valoare de pana la 1000 euro

Premiul IV : O Creatie SpaceArt ® cu valoare de pana la 1000 euro

 

     Alege una din creatiile SpaceArt Creations ® pentru camera ta si bucura-te in fiecare noapte de farmecul cerului instelat deasupra patului tau. De ce sa investesti bani in decoratiuni interioare vizibile doar pe timpul zilei? Lucrarea va fi realizata la tine acasa timp de cateva ore, direct pe tavan. Seara de seara, odata cu lasarea intunericului, vei surprinde in camera ta spectacolul stelelor

     Esti nerabdator si doresti sa ii oferi partenerului tau chiar astazi magia noptilor sub cerul instelat ? Comanda acum o decoratiune interioara SpaceArt sau incearca-ti norocul si inscrie-te la concurs pentru a castiga o Creatie SpaceArt, a carei valoare se ridica pana la 1000 de euro.

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs