Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home3/r91267spac/spaceart.ro/geolocation.php on line 20
SpaceArt Franciza Decoratiuni Interioane cu cer instelat Autoluminant LED Fibra OpticaAmenajare Discoteci
Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

 

Amenajare, decorare : discoteci, cluburi, sali bowling, cinematografe, baruri, saloane de masaj, pizzerii….

 

 

Franciza,SpaceArt,Decoratiuni Interioare,Afaceri,Amenajari Interioare,Decoratiuni Unicat,Cerul Instelat,Dormitor,Francize,Amenajari


     Dupa stresul zilei de munca este binevenita relaxarea sau distractia intr-o discoteca, un club, cinematograf, bar, sala de bowling, salon de cosmetica sau masaj etc. Posesorii unor asemenea locuri de distractie sau relaxare, care doresc sa-si atraga clientii sunt invitati sa apeleze la serviciile de amenajare si decorare DiscoFx Design.

     Creatiile decorative SpaceArt DiscoFx Design pot fi foto-imprimate direct pe pereti, tavanul spatiului dumneavoastra si chiar pe ringul de dans... indiferent de materialul culoarea sau finisajul lor. In functie de tema sau model, acestea pot fi in prezenta luminii ambientale :

Vizibile,   Partial Vizibile,   Total invizibile.

     Prin alternarea spectrelor de lumina ambientala (lampi sau spoturi color) si lumina "neagra" oferita de lampile BLB se obtin efecte de lumina spectaculoase ce dau senzatia de miscare sau de transformare a imaginii intr-o cu totul alta, suprapusa pe aceeasi suprafata. Creatiile SpaceArt DiscoFx Design sunt concepute si realizate intr-o multitudine de articole, imagini, culori, teme si modele, special proiectate si realizate tinand cont de specificul locatiei sau de dorintele dumneavoastra.

     In afara  acestor decorari va mai oferim si decorarea articolelor de mobilier cu temele propuse de dumneavoastra. si vom oferi articolele necesare, spre exemplu pahare, paier, cuburi de gheata etc ( click aici pentru mai multe detalii despre materiale de uz general), pentru ca locatia sa devina astfel locul preferat al tinerilor energici. In cazul in care sunteti posesorul unui club de bowling, putem sa va dam luminescenta bilelor, popicelor, pantofilor si nu in ultimul rand articolelor de mobilier si peretilor cu teme alese de dumneavoastra. Exemplele noastre pot continua, asteptam sa ne contactati si vom veni la dumneavoastra pentru a va amenaja locatia.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs