Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home3/r91267spac/spaceart.ro/geolocation.php on line 20
SpaceArt Franciza Decoratiuni Interioane cu cer instelat Autoluminant LED Fibra OpticaPiscine Jacuzzi
Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

Piscine, Jacuzzi, Cazi de baie

Franciza,SpaceArt,Decoratiuni Interioare,Afaceri,Amenajari Interioare,Decoratiuni Unicat,Cerul Instelat,Dormitor,Francize,Amenajari

 

          SpaceArt Out-Door Style poate transforma o piscina obisnuita intr-una de vis !

    Cei care doresc un ambient deosebit, iesit din vechile tipare se pot adresa firmei noastre care ofera servicii de exceptie. Va oferim posibilitatea de a avea in piscine jocuri de lumini, intr-o gama variata de nuante: verde, albastru, violet si care sa lumineze in timpul noptii fara a folosi curentul electric.

     Doriti o noapte romantica intr-o piscina cu un decor de vis ? Apelati la noi... SpaceArt Out-Door Style si va garantam ca veti fi multumiti. Cu noi va puteti decora micul dumneavoastra univers acvatic cu fiinte din mari si oceane, fiinte cu aspect perfect natural si vizibile noaptea. Vom crea un efect de luminescenta deasupra liniei de plutire si la punctele de acces iar impreuna cu decorarea zonei submersibile cu imagini marine astfel aducandu-va o bucatica din ocean la dvs acasa, va deveni micul dumneavoastra refugiu acvatic pe care il puteti imparti cu cei dragi, cu prietenii...

     SpaceArt Out-Door Style poate sa iti transforme visul acvatic in realitate. Materialele cu care lucram sunt garantate si ecologice, oferim doua tipuri de material: lac lucios. bicomponent (Cristal Clear), sau vopsea speciala autoluminanta pentru piscine cu aspect si aderenta de burete-cauciuc, ambele disponibile in mai multe nuante vizibile si in timpul zilei: alb, verde, albastru.

     Distractia incepe si cu slide-urile (topogane) pentru piscina! Punem la dispozitie slide-uri pentru a avea un mini waterpark chiar la dumneavoastra acasa, adulti sau copii va puteti bucura de atractiile slide-urilor pentru piscine... Realizam si cascade ornamentale luminescente care iti creaza un aspect de paradis si in timpul noptii, relaxandu-te ascultand sunetul apei din mijlocul muntilor.  (Vezi si pagina... pietris, gradini)

     Ne gandim la confortul si siguranta dumneavoastra! Daca printre cei dragi aveti si copii nazdravani, bunici sau chiar si animale de companie care risca sa cada in piscina intr-un moment de neatentie, va oferim alarme care se activeaza la miscarea apei. Cu acestea puteti preveni accidentele care se pot intampla atat noaptea cat si ziua.

 

 

 

 Posibilitati de amenajare :

                    1. Placare cu gresie-faianta tratata initial conform modelului dorit.

                    2. Colorarea uniforma a suprafetei existente cu materialul si culoarea dorita.

                    3. Crearea efectului de luminescenta deasupra liniei de plutire si la punctele de acces in piscina, impreuna cu decorarea zonei submersibile cu imagini autoluminante de plante si animale marine.

 

Accesorii piscine

Topogane

Mese, scaune, umbrele

Sisteme de iluminare si alarma

 

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs