Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home3/r91267spac/spaceart.ro/geolocation.php on line 20
SpaceArt Franciza Decoratiuni Interioane cu cer instelat Autoluminant LED Fibra OpticaPersonal Planetarium
Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

Modele de baza, SpaceArt Creations...®

Creatia dvs. poate fi personalizata pornind de la aceste modele...

 

 

 

 

Personal Planetarium, SpaceArt Creations...®

     Folosind suport software dedicat, si tehnologia de executie SpaceArt, realizam imaginea cerului Instelat cu stele de diferite magnitudini dispuse in pozitia astronomica corecta in raport cu orientarea geografica a dormitorului dvs. De asemenea avem posibilitatea realizarii imaginii cerului instelat asa cum arata el la data si locatia ( latitudine - longitudine ) aleasa de dvs.. Ex : Data de nastere... 1973 / feb / 16 ora 14:27 locatie Bucuresti, precum si prim planul constelatiilor (zodiilor) dvs. favorite.

 

 

 

 

 COMANDA ACUM !

 

sau alege alt model...

 

 

Proprietati generale:  In timpul zilei sau in lumina ambientala, originalele decoratiuni interioare ” SpaceArt Creations® “ sunt invizibile si nu modifica culoarea sau structura peretilor, dar noaptea sau in intuneric lumina magica a creatiilor SpaceArt confera o ambianta unica si exceptionala camerei dumneavoastra unde mii de stele, luna, calea lactee, constelatii, meteoriti, nori de gaz cosmic, galaxii spirala, peisaje mirifice sau chiar personaje de basm lumineaza toata noaptea, oferind astfel un plus de stil si originalitate dormitorului dumneavoastra si pe intuneric !  Pentru mai multe informatii despre decoratiunile SpaceArt va rugam sa vizitati pagina "Intrebari Frecvente" 

*Dat fiind caracterul de unicat al fiecarei decoratiuni interioare SpaceArt, imaginile de mai sus sunt afisate in scop de prezentare si nu au caracter contractual.

v 2.0

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs