Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home3/r91267spac/spaceart.ro/geolocation.php on line 20
SpaceArt Franciza Decoratiuni Interioane cu cer instelat Autoluminant LED Fibra OpticaDespre SpaceArt Conceptul Francizei SpaceArt Decoratiuni Interioare Cer instelat Unicat
Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

Conceptul SpaceArt

...Special creat pentru ca tu sa te poti relaxa, admirand in fiecare seara
fascinantul CER INSTELAT in confortul propriului dormitor !

Conceptul SpaceArt Afaceri cu Decoratiuni Interioare SpaceArt Amenajari Unicat Cer Instelat in Dormitor

    Ti-ai imaginat vreodata ca te poti relaxa admirand fascinantul Cer Instelat in confortul propriului dormitor? Conceptul SpaceArt Creations a reusit sa transforme acest vis in realitate astfel incat la lumina zilei tavanul si peretii camerei tale sunt tot asa ca intotdeauna, dar noaptea sau in intuneric decoratiunile interioare SpaceArt Creations iti transforma camera intr-un veritabil planetariu, unde mii de stele, luna, calea lactee, constelatii, meteoriti, nori de gaz cosmic, galaxii indepartate, peisaje mirifice sau chiar personaje de basm lumineaza pe tavan cu o transparenta de cristal, oferindu-ti emotia reintalnirii cu cel mai stralucitor cer instelat pe care l-ai admirat vreodata! Folosind o tehnologie proprie, inovatoare de fotoimprimare murala permanenta, special conceputa si testata in acest scop de compania noastra, realizam in numai cateva ore, fara nicio pregatire prealabila a tavanului sau a camerei, imaginea virtual-holografica a cerului instelat ce va lumina pe tavanul dormitorului tau in fiecare noapte, pentru totdeauna!


Franciza SpaceArt Conceptul de Afaceri cu Decoratiuni Interioare SpaceArt Cer Instelat in Dormitor Invizibil ziua fascinant noaptea

 

                               Invizibile ziua ...                          Impresionante noaptea !

 

 

Conceptul SpaceArt Creations revolutioneaza domeniul decoratiunilor interioare, oferind creatii artistice de avangarda cu o mare putere afectiva, ce trec de bariera ochilor si a mintii, patrunzand in suflet si aducand o placuta si relaxanta stare de spirit. Vizibila numai noaptea sau in intuneric, lumina magica a decoratiunilor artistice SpaceArt Creations, ofera o ambianta unica si exceptionala camerei dumneavoastra, combate stresul si insomnia, indeamna la relaxare si meditatie, confera o ambianta romantica pentru adulti, este relaxanta si odihnitoare pentru profesionistii cu program incarcat, educationala pentru tinerii pasionati de astronomie, actioneaza ca o placuta si linistitoare lumina de noapte pentru copiii carora le este frica sa adoarma in intuneric si peste toate ofera mai mult stil si originalitate spatiului personal. In timpul zilei sau in prezenta luminii ambientale creatiile decorative SpaceArt Creations® sunt invizibile, nu modifica culoarea sau structura tavanului si nu interfereaza in niciun fel cu amenajarea decorativa a dormitorului dvs. Pentru atingerea acestor deziderate categoric; nu instalam dispozitive electronice sofisticate, proiectoare de orice fel sau sisteme de iluminat speciale din fibre optice costisitoare. Fara a gauri sau modifica culoarea tavanului, fara a lipi afise, fototapete sau autocolante de orice fel, aducem imaginea fidela sau artistic imbunatatita a cerului instelat, sa lumineze toata noaptea pe tavanul dormitorului ca intr-o noapte senina de vara, pentru ca dvs. sa va puteti relaxa si trai bucuria momentelor petrecute seara de seara sub “Cerul Instelat“ in confortul propriului dormitor. Comandati acum o creatie originala SpaceArt si va veti convinge ca Tavanele instelate SpaceArt Creations sunt ceea ce va doreati de mult pentru decorarea dormitorului dvs.

 
 

Franciza SpaceArt Decoratiuni Interioare Amenajari Unicat Dormitor amenajat cu Cer Instelat

  

Ideale pentru:      Dormitorul tau,   Hoteluri, Moteluri, Pensiuni,   Case de vacanta,   Home Theaters, 

Camere de terapie si masaj,   Rent rooms,  Camere de meditatie,   Gradinite,    Internate,    Crese,

 

   SpaceArt Creations... The Original Brand  & First Name in MagicArt of Avantgard Decorations !

 

Marci inregistrate

 

Marca Inregistrata Franciza SpaceArt cu Decoratiuni Interioare Amenajari Unicat Cer Instelat in Dormitor    Marca Inregistrata MagicStars Decoratiuni Interioare Amenajari Unicat Cer Instelat in Dormitor

 

    "SpaceArt Creations®  invita stelele in camera ta ! " designul, textele, grafica si sloganul publicitar sunt marca inregistrata a companiei  SpaceArt International srl, protejata de legislatia in vigoare privind marcile comerciale si indicatiile geografice. Copierea, publicarea, modificarea partiala sau totala a acestora, utilizarea in orice fel si prin orice mijloace fara acordul scris al proprietarului este considerata infractiune si se pedepseste conform legilor: Legea 11/1991 Art.5, Legea 84/1998 Art.1 in vigoare.

sus SpaceArt Afaceri cu Decoratiuni Interioare SpaceArt Amenajari Unicat Cer Instelat in Dormitor gotopBrevete de Inventie

      

   Conceptul SpaceArt Creations... are in curs de aprobare cateva inovatii si brevete de inventie ce definesc unicitatea anumitor procedee tehnologice utilizate cat si calitatile exceptionale ale materialelor create de specialistii nostri, pentru realizarea produselor SpaceArt.

sus Franciza SpaceArt Afaceri cu Decoratiuni Interioare SpaceArt Amenajari Unicat cu Cer Instelat in DormitorTestari - Analize - Acreditari

Franciza SpaceArt Afaceri cu Decoratiuni Interioare Certificate UPB

 

    Toate materialele compozite de executie utilizate de SpaceArt sunt conform normelor si cerintelor legale in vigoare in ceea ce priveste non-toxicitatea efectelor lor asupra oamenilor sau a mediului ambiant. Ultimele teste ale studiului de impact asupra mediului efectuat in laboratoarele Institutului Politehnic Bucuresti, privind caracteristicile si particularitatile compozitului fotopolimeric utilizat in procedeele specifice de realizare a decoratiunilor interioare SpaceArt au relevat calitatile exceptionale si non-toxicitatea materialelor de creatie folosite de SpaceArt International. Rezultatele obtinute in urma studiului si setului de analize fizico-chimice se bazează pe experienta si competenta personalului de specialisti ai laboratorului Institutului Politehnic dar si pe o bază tehnică de echipamente care acoperă toată gama de tehnici analitice moderne si performante. Analizele efectuate asupra materialelor fotopolimerice de executie, concepute, si utilizate de compania SpaceArt International au relevat inca o data alinierea lor la cele mai inalte standarde de calitate la nivel mondial, grija primordiala a companiei fiind interesele si avantajele aduse clientilor nostri prin oferirea unor produse de cea mai buna calitate. In acest scop eforturile permanente de dezvoltare si perfectionare aduse produselor si serviciilor oferite de compania SpaceArt International, confirma calitatea si conformitatea cu cerintele si normele ecologice Nationale si Europene.


In scop informativ va prezentam cateva concluzii din studiul de impact asupra mediului nr. 22850/ 19.12.2006 efectuat de laboratoarele specializate in tehnologia substantelor anorganice si de protectia mediului, ale Institutului Politehnic Bucuresti sub conducerea; Lector doctor inginer Cristina Orbeci.

I                                        

Materialele de executie prezentate de SpaceArt International srl : NU sunt toxice, NU sunt radioactive si NU contin fosfor, plumb sau alte elemente chimice periculoase.

Substantele cu proprietati fotosensibile SpaceArt sunt realizate pe baza componentilor dispersanti sau solubilizati in mediul apos.

Produsele SpaceArt nu prezinta pericol pentru mediu si sanatatea umana, nici in timpul prepararii sau al aplicarii si nici dupa uscarea peliculelor aplicate.

Substantele utilizate de SpaceArt nu contin conservanti, aditivi si compusi cancerigeni sau daunatori sanatatii si mediului ambiant.

                                                             II

Informatii despre efecte ecologice :

Produsul este inert din punct de vedere ecologic si nu cauzeaza probleme ecologice sau toxicologice.

NU provoaca iritatii ale ochilor, mainilor sau mucoaselor.

Produsi de descompunere periculosi : NU contine.

Compusi periculosi : NU contine

Densitatea de vapori in aerul respirabil – NU s-au detectat particule / produs inodor.

                                                            III

Particularitati Tehnice :

Aspect vizibil : Semi-transparent opac.

Durata de iluminare in intuneric produsa in urma reactiilor fotosensibile de acumulare si eliberare a energiei luminoase stocate: > 14 de ore (in conditii de energizare optime)

Durata de viata a proceselor de energizare - iluminare : > 20 de ani (fara interventii fizico-chimice asupra produsului).

Maturizare-Cristalizare (uscare) : Permanenta dupa 76 de ore de la executie.

Numarul de culori specifice compozitului fotopolimeric SpaceArt : 11 .

Produsul nu este inflamabil sau exploziv.

                                                             IV

Stabilitate si reactivitate :

Stabilitate: In conditii normale de utilizare produsul este stabil.

Descompunere termica : NU

Polimerizari periculoase : NU

Inainte de aplicare produsul este sensibil la : Acizi, baze, agenti oxidanti.

                                                             V

Indentificarea posibilelor riscuri :

Riscuri pentru persoane si mediu : NU

NU exista cerinte speciale privind utilizarea .

NU este un produs ce necesita conditii speciale de utilizare, manipulare sau transport in conditii speciale.

 

     In concluzie, produsul analizat este ecologic, compatibil cu normele de mediu din Romania .

 Coordonator studiu- Lector dr. ing. Cristina Orbeci.

sus Franciza SpaceArt Afaceri cu Decoratiuni Interioare SpaceArt Amenajari Unicat Cer Instelat in Dormitor

Garantia SpaceArt

    

Garantia SpaceArt - Certificatul de calitate si originalitate SpaceArt.

Franciza SpaceArt de Afaceri cu Decoratiuni Interioare SpaceArt Amenajari Unicat Cer Instelat in Dormitor

   Catalogate in teme si modele diferite, toate Creatiile SpaceArt sunt insotite de un certificat ce confirma calitatea materialelor folosite, originalitatea creatiei artistice si unicitatea acestora, garantand creatii artistice de avangarda realizate la cele mai inalte standarde pentru a va putea bucura de fascinatia CERULUI INSTELAT in confortul dormitorului dumneavoastra.

 * Daca din anumite motive nu ati primit dupa executarea lucrarii  CERTIFICATUL DE GARANTIE si AUTENTICITATE, solicitati biroului executiv SpaceArt elibererarea acestuia on-line, pentru a putea beneficia de garantia de client SpaceArt, de bonusurile si de ofertele speciale dar si pentru a putea participa la concursurile cu premii organizate de compania noastra.  click aici...

sus Franciza SpaceArt Afaceri Decoratiuni Interioare SpaceArt Amenajari Unicat Cer Instelat in Dormitor

 

 v 2.0

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs