Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home3/r91267spac/spaceart.ro/geolocation.php on line 20
SpaceArt Franciza Decoratiuni Interioane cu cer instelat Autoluminant LED Fibra OpticaOpinii specialisti despre Franciza SpaceArt Idei de Afaceri la cheie
Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

Opinii specialisti :

 

Sfat  psiholog :

Creatiile decorative SpaceArt - o noua metoda de relaxare si armonizare, recomandata tuturor!

 

In decursul unei vieti omul are multe preocupari, multe dintre ele transformadu-le in prioritati imediate, neprecupetind niciun efort pentru a le duce la indeplinire. In ultimii ani observam cu totii o tendinta tot mai evidenta de a diminua rolul relaxarii si odata cu ea capacitatea propriului organism de a-si reface fortele. Datorită exploziei informaţionale, a conditiilor de mediu sau a unui program de munca si viata prea incarcata, intalnite in ultimii ani in societatea noastra, apare tot mai des problema găsirii unor metode alternative prin care omul să facă faţă cu succes solicitărilor din mediul ambiant. Astazi va propun o metoda noua si usoara, accesibila tuturor, relaxarea sub “Tavanele instelate SpaceArt”, care poate fi folosita cu succes ca metoda alternativa de combatere a factorilor de stres sau emotionali din viata dumneavoastra cotidiana.

Desi realizate in scopuri pur decorative, Creatiile SpaceArt isi dovedesc valoarea si prin aportul factorilor antistres, dovedind calitati nebanuite in calmarea si relaxarea organismului pregatindu-l pentru un somn linistit si odihnitor, dupa o zi obositoare cu activitati intense. Creatiile decorative se adreseaza in primul rand simtului vizual (care receptioneaza majoritatea informatiilor privind obiectele si fenomenele din natura) si au puterea de a induce prin intermediul imbinarilor armonioase ale imaginilor si culorilor realizate, ce reprezinta copia fidela sau artistica a “Cerului Instelat” stari, trairi si sentimente pozitive, atat de necesare tuturor pentru obtinerea unui randament maxim de munca si viata.

Lucrarile folosesc o gama variata de culori, predominanta fiind culoarea albastru, in diferite nuante. Alte culori folosite sunt violet, verde, viridian, alb, rosu si roz si completeaza rafinamentul si calitatea imaginilor realizate de creatiile SpaceArt. Culorile alese in mod intentionat de SpaceArt pentru a crea o ambianta speciala, au influente asupra psihicului si a starii de sanatate, fiind folosite inclusiv in mediul terapeutic alternativ in forma cromoterapiei. Culorile sunt caracterizate de o lungime de unda si de frecventa de vibratie proprie, atribute datorita carora ele pot patrunde pana la nivel molecular in fiinta si pot produce efecte benefice specifice. Culorile folosite in creatiile decorative SpaceArt sunt culorile cu cea mai inalta frecventa vibratorie din spectrul luminos vizibil. De exemplu, la nivel fiziologic culoarea albastru are ca efect scaderea presiunii sanguine, a tonusului muscular, calmeaza respiratia si reduce frecventa pulsului. La nivel psihologic, albastrul este o culoare calmanta mental, avand efect de linistire asupra sistemului nervos. Este ideala pentru problemele de somn/insomnie si elimina gandurile obsedante. Asigura un efect de linistire mentala si sprijina constienta atunci cand este utilizata in practicile meditative. Diminueaza stresul si calmeaza emotiile negative, determina o stare de liniste interioara, pace, armonie si multumire sufleteasca. Desi stiinta are multe semne de intrebare privind mecanismele prin care culorile prezente in mediul ambiant , influenteaza psihicul si fizicul nostru , diferite forme de medicina alternativa traditionala ofera niste explicatii plauzibile. Dar acestea din pacate nu prea sunt luate in seama de omul modern, rational si pragmatic al zilelor noastre, care nu crede decat in ceea ce este palpabil si masurabil. Experienta dovedeste insa ca efectele culorilor sunt de necontestat, altfel de ce le-am da atata importanta in viata noastra atunci cand de exemplu ne amenajam locuinta, sau cand ne alegem hainele ? Designerii, artistii, decoratorii sau specialistii in marketing se folosesc adesea de influenta si semnificatia culorilor in munca lor pentru a produce senzati, impresi si efecte vizuale ce au darul de a oferi ceva nou si atractiv clientilor lor. Folosind o multitudine de efecte vizuale si culori, imaginile asociate spatiului cosmic din compozitia decoratiunilor SpaceArt Creations au puterea de a induce senzatia de spatialitate si deschidere spre latura spirituala inalta a constiintei umane, contribuie la incetinirea generala a activitatii metabolice ceea ce pregateste in mod optim organismul uman pentru activitatea de somn.

Modelele decorative realizate de SpaceArt pot fi folosite si in scopuri educationale sau recreative, pentru tineri si adolescenti, starnindu-le pasiunea pentru stiinta si natura, dezvoltand in constiinta acestora dorinta de a se dezvolta armonios si de a afla mai multe despre lumea inconjuratoare. Creatiile si modelele destinate copiilor pot avea o influenta benefica asupra psihicului lor in continua dezvoltare, calmand frica de a dormi intr-o camera intunecata, fiind statistic dovedit faptul ca 93% din procentul de copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 8 ani se tem de intuneric.

Cu ajutorul creatiilor SpaceArt se poate realiza o ambianta romantica pentru cupluri, ce poate aduce reale contributii la imbunatatirea relatiilor emotionale si chiar intime in viata de cuplu, eliminand starile conflictuale sau rutina aparute uneori, datorita factorilor de stres prezenti in viata de zi cu zi.

Ca psiholog dar si ca iubitor “de frumos “ recomand cu caldura tuturor contemplarea unor decoratiuni interioare SpaceArt ca metoda de relaxare si autocontrol emotional, pentru a putea realiza un echilibru ideal intre starea de tensiune a corpului acumulata in timpul zilei si starea emotionala creativa pe care acestea o induc dupa o vizualizare efectuata in conditii optime, adica : o camera bine aerisita si in compania unei muzici ambientale cu ritmuri lente sau cu dovedite calitati meloterapeutice. Alocati cateva minute de relaxare si contemplatie in fiecare seara si efectele benefice asupra starii dumneavoastra de sanatate nu vor intarzia sa apara .

Psiholog Roxana Tudose     sus Amenajari Interioare,Franciza,SpaceArt,Decoratiuni Interioare,Afaceri,Decoratiuni Unicat,Cerul Instelat,Dormitor,Francize,Amenajari

 

Sfat sociolog :

O metoda suplimentara de armonizare a energiilor dvs. folosind relaxarea sub “Cerul Instelat SpaceArt" pe fond muzical de relaxare!

 

Muzica electronica ambientala este o realizare de succes a lumii moderne deoarece dezvolta spiritul, constiinta, alunga pesimismul, calmeaza si inlatura insomnia si mai ales ofera momente de incantare unice. Este demonstrat stiintific, celulele corpului uman reactioneaza in mod diferit la sunetele muzicii. Nu este vorba de ceva "imaterial", ar sustine unii cercetatori. Suportul sunetelor este aerul, cel pe care il respiram. Indiferent ca este vorba de clinchetul cristalin al unui clopotel sau de zgomotul deranjant facut de o masina turata la maxim, sunetele se deplaseaza pe calea aerului, exercitand asupra noastra o "presiune acustica", iar in functie de zgomotul respectiv timpanele noastre sint "mangaiate" sau "zgariate". Toate sunetele din mediul inconjurator au propria lor frecventa, propria lor vibratie. Zgomotele din jurul nostru, agitatia cotidiana, persoanele pe care le intalnim si cu care interactionam, situatiile la care trebuie sa facem fata, ne obosesc atat fizic cat si psihic. Pentru a ne relaxa si a intra in armonie cu mediul inconjurator avem nevoie de o muzica ambientala speciala, care are darul sa ne linisteasca si sa ne pregateasca fizicul si psihicul pentru un somn bun si odihnitor care sa ne incarce de energie pentru a putea face fata solicitarilor sociale din ziua urmatoare. Muzica ambientala de relaxare este compusa din frecvente muzicale special alese acestui scop, sunetele ei actioneaza asupra psihicului, inducand o stare benefica, de beatitudine, de plutire, o stare rupta de realitate in care ascultatorul nu mai percepe in mod real mediul inconjurator, fiind transportat undeva departe, unde timpul parca se dilata iar spatiul capata noi dimensiuni, oferindu-ne astfel posibilitatea de a intra in contact cu subconstientul nostru. Ca o metoda suplimentara de relaxare si armonizare va recomand sa petreceti cateva minute in fiecare seara, chiar inainte de a adormi, sub splendoarea imaginilor SpaceArt Creations in compania rezonantelor cristaline oferite de muzica electronica ambientala iar efectele benefice aduse psihicului, creativitatea, calmul si puterea sporita de concentrare va vor ajuta sa va imbunatatiti relatiile sociale cu toti cei din jurul dvs.

Psiholog Sociolog Dana Martis     sus Franciza,SpaceArt,Decoratiuni Interioare,Afaceri,Amenajari Interioare,Unicat,Cerul Instelat,Dormitor,Francize,Amenajari

Opinie designer :

Ce ofera Noul Concept decorativ lansat de SpaceArt?

 

Desi exista o multitudine aproape infinita de modele si tipuri de amenajari si decoratiuni interioare vizibile ziua, SpaceArt International vine cu solutia de a oferi o ambianta speciala dormitoarelor dvs pe intuneric. Oricat de maiestuos sau de evoluat ar fi designul unui dormitor in timpul zilei, atunci cand vine noaptea sau se face intuneric nimic nu ii scoate in evidenta frumusetea pentru a va putea bucura de un ambient unic si pe intuneric, SpaceArt International va propune un nou concept decorativ destinat dormitoarelor sau camerelor dumneavoastra de odihna si relaxare.

Camera dumneavoastra poate deveni un loc special, in care, cu ajutorul creatiilor decorative SpaceArt beneficiati de un mediu inconjurator care va hraneste sufletul si va stimuleaza creativitatea, unde magia oferita de imaginea virtual holografica a cerului instelat ce lumineaza pe tavan devine o parte esentiala a designului dormitorului dvs.

Colectia de Modele si Creatii decorative propuse  de SpaceArt  Creations deschide noi orizonturi in domeniul decoratiunilor interioare de avangarda, oferindu-va posibilitatea de a va exprima sentimentele si de a intra in armonie cu fascinatia cerului instelat, care induce o profunda emotie, o binemeritata relaxare si peste toate ofera mai mult stil spatiului personal.

Temele si modelele propuse de designerii SpaceArt pot face diferenta intre simpla functionalitate a dormitorului si un spatiu ideal pentru meditatie si relaxare.

Atractia unica a decoratiunilor interioare SpaceArt Creations, consta in echilibrul ideal intre fascinatia imaginilor cosmice, vizibile numai in intuneric si invizibilitatea lor in prezenta luminii, neinterferand astfel in niciun fel cu schema decorativa a camerei dvs.

Noul concept decorativ  SpaceArt Cretions vine in intampinarea dorintelor dumneavostra, oferindu-va o gama variata de teme si modele care se vor integra perfect cu stilul propriu de locuit in acord deplin cu preferintele personale.

In calitate de arhitect si decorator  va recomand sa profitati si sa beneficiati din plin de aportul estetic ambiental, oferit de originalele creatii decorative Marca SpaceArt, atunci cand doriti sa va bucurati de un spatiu de locuit unic care sa va defineasca si sa va exprime personalitatea.

Beneficiind de experienta si de consultanta gratuita oferita de SpaceArt Team precum si de avantajele conceptului SpaceArt  Creations, va puteti bucura in fiecare noapte de modelul care va reprezinta cel mai bine...

                                                                                Designer diplomat Mircea Radulescu        sus Franciza,SpaceArt,Decoratiuni,Interioare,Afaceri,Amenajari Interioare,Decoratiuni Unicat,Cerul Instelat,Dormitor,Francize,Amenajari

 

         

Opinie cercetator chimist :

 

Articol publicat la data de 29.09.2006

    Lector doctor inginer Cristina Orbeci      sus Franciza,SpaceArt,Decoratiuni Interioare,Afaceri,Amenajari Interioare,Decoratiuni Unicat,Cerul Instelat,Dormitor,Francize,Amenajari Disco Club

 

 v 2.0

 

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs