Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home3/r91267spac/spaceart.ro/geolocation.php on line 20
SpaceArt Franciza Decoratiuni Interioane cu cer instelat Autoluminant LED Fibra OpticaDealer SpaceArt
Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

Dealer SpaceArt ® oferta de colaborare...
 
Vrei sa castigi substantial in timpul tau liber ?
Profita la maxim de oportunitatea Dealer SpaceArt ® !
 
     Intra in programul SpaceArt DEALER fara sa platesti NICI-O TAXA si poti castiga peste 500 Euro lunar activand part time sau sa castigi chiar si mai mult acordand  activitatii tot timpul de lucru.
     Promovezi clientilor in orasul sau zona ta de activitate originalele decoratiuni cu CER INSTELAT SpaceArt Creations, intermediezi contracte de amenajare SpaceArt FX Design (Club, Disco), Out-Door Style (Gradina, Piscina) si distribui - vinzi oricare din categoriile de produsele Autoluminante, Led si Fibra Optica prezentate in site www.SpaceArt-Shop.com

             

              

             

     Daca esti in cautarea unei surse de venit suplimentar, indiferent in ce oras locuiesti noi te ajutam sa-ti maresti veniturile desfasurand o activitate excelent remunerata in care sa lucrezi cand vrei, cat vrei si sa-ti poti controla veniturile ! Cu sistemul de promovare dezvoltat de specialistii nostri vei castiga mai repede decat crezi si mai mult de atat pentru a activa in acest program national de distributie SpaceArt nu trebuie sa iti abandonezi serviciul sau activitatea  actuala, poti lucra in timpul tau liber ! Indiferent daca esti angajat sau nu, poti castiga substantial promovand originalele decoratiuni SpaceArt Creations si produsele Autoluminante, Led si Fibra Optica potentialilor clienti in zona ta de activitate.

    Oportunitatile si avantajele sistemului SpaceArt Dealer:
- Realizezi profituri imediat fara a face mari investitii, din comisioanele provenite din prezentarea si intermedierea comenzilor ferme de executie intre clienti si Reprezentantul autorizat SpaceArt din zona ta de activitate.
- Pentru fiecare client recomandat de tine, primesti din partea reprezentantului autorizat SpaceArt un comision de 10-15 %, in functie de valoarea lucrarii comandate, imediat dupa executarea comenzii si incasarea platii.
- Beneficiezi de un model de decoratiune la un pret cu adevarat special pentru creatia SpaceArt de prezentare : 50 % REDUCERE !!!
- Te bucuri de o reducere de 30 % din pretul de achizitie in cazul in care doresti o creatie suplimentara SpaceArt, pentru tine sau pentru a o darui cuiva drag sau poti alege discounturi la alte categorii de produse !
- Intrand in acest program nu trebuie sa faci vanzari din usa in usa a unor produse de larg consum comune, esti propriul tau sef, tu decizi orele de munca, lucrezi cand doresti si cat doresti, nu ai un program fix, obligatoriu si nici un sef care sa te bata la cap, beneficiezi de cote de profit si bonusuri generoase in functie de activitatea intreprinsa oferind mai multa stabilitate financiara familiei tale.
- Oferim sprijin logistic si training la inceperea si pe parcursul activitatii.


                             Pentru vizualizarea produselor din magazinul ON-LINE SpaceArt CLICK AICI...

                                                       Pentru inscrierea in programul Dealer SpaceArt CLICK AICI...

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs