Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home3/r91267spac/spaceart.ro/geolocation.php on line 20
SpaceArt Franciza Decoratiuni Interioane cu cer instelat Autoluminant LED Fibra OpticaIntrebari Frecvente
Magazin On-Line SpaceArt

Autentificare

Caută în site

Buletin de ştiri


Suport Online
Chat Tichete

Raspunsuri pentru intrebarile frecvente

1. Ce sunt decoratiunile SpaceArt Creations ?

 Folosind o tehnologie noua de fotoimprimare murala permanenta, special conceputa si dezvoltata de compania SpaceArt  si utilizand in procesele tehnologice specifice, materiale fotosensibile de ultima generatie intr-o formula proprie, unica in lume, testata, in curs de brevetare de compozit fotopolimeric, realizam imaginea virtual-holografica a cerului instelat, ce va lumina pe tavanul dumneavoastra in fiecare noapte, pentru totdeauna..! In timpul zilei sau in prezenta luminii ambientale decoratiunile interioare SpaceArt Creations sunt invizibile, nu modifica culoarea, aspectul sau structura tavanului si nu interfereaza in niciun fel cu amenajarea decorativa a dormitorului dumneavoastra. Categoric nu instalam dispozitive electronice sofisticate, proiectoare de orice fel, sisteme de iluminat din fibre optice costisitoare, fara a gauri sau modifica culoarea tavanului, fara a lipi afise, fototapete sau autocolante de orice fel, aducem imaginea fidela sau artistica a cerului instelat sa lumineze pe tavanul camerei, ca intr-o noapte senina de vara, pentru ca dumneavoastra sa va puteti relaxa si trai bucuria momentelor petrecute seara de seara sub “Cerul Instelat SpaceArt“ in confortul propriului dormitor.

 

2.Cui se adreseaza decoratiunile SpaceArt Creations ?

Tuturor categoriilor de varsta, deoarece “Tavanele Instelate SpaceArt “ aduc o placuta si relaxanta stare de spirit, combat stresul si insomnia, sunt relaxante, indeamna la meditatie si visare, ofera o ambianta intima si romantica pentru adulti, sunt educationale pentru tinerii pasionati de astronomie, odihnitoare pentru profesionistii obositi de un program prea incarcat, actioneaza ca o placuta si linistitoare lumina de noapte pentru copiii carora le este frica sa adoarma in intuneric si peste toate ofera mai mult stil si originalitate spatiului personal.

 

3.Sunt invizibile ziua?

In timpul zilei sau in prezenta luminii ambientale, tavanul camerei dumneavoastra arata normal, asa cum il stiati de la ultima renovare, deoarece substantele utilizate in cadrul tehnologiei de fototransfer au aspect transparent mat si sunt fotoimprimate direct pe zugraveala suport in multi-straturi subtiri de ordinul zecilor de microni, ajungand pana la maxim o jumatate de milimetru grosime, fiind astfel greu observabile la o privire mai atenta de la mica distanta. Privite in conditii obisnuite putem afirma categoric ca sunt invizibile ziua si nu interfereaza in niciun fel cu designul camerei  dumneavoastra.

 

4.Sunt necesare dispozitive speciale pentru vizionarea decoratiunilor SpaceArt Creations ?

Imaginile "holografice" realizate de creatiile decorative SpaceArt Creations se privesc in mod natural, cu ochiul liber, nefiind necesare dispozitive sau aparatura speciala. Obtinut in cadrul tehnologiei proprii de fotoimprimare efectul tridimensional “ virtual 3D “ este permanent si se observa cel mai bine in conditii de intuneric total al camerei.

 

5. Cate ore sunt vizibile in intuneric imaginile decoratiunilor SpaceArt Creations ?

Foarte multi factori sunt implicati in stralucirea si timpul de iluminare cum ar fi: culoarea sau natura suportului pe care sunt realizate, marimea modelului sau tipul de creatie SpaceArt, pozitia ferestrei sau prezenta soarelui in timpul zilei, pozitia si numarul corpurilor de iluminat ambiental, etc. In functie de gradul de incarcare si timpul de expunere la lumina naturala sau ambientala, intre 4 si 9 ore in fiecare noapte puteti beneficia de magia cerului instelat in dormitorul dumneavoastra. In urma testelor de laborator (in conditii ideale) luminozitatea emisa a fost masurata pana la 21 de ore!

 

6.Cum se reincarca? In fiecare zi?

Pentru a va putea bucura in fiecare noapte de magia imaginilor cosmice SpaceArt, creatia dvs. trebuie sa primeasca suficienta lumina directa pentru a se putea incarca cu energie luminoasa, care se va elibera apoi pe intuneric si va oferi dormitorului dvs. atmosfera unei nopti instelate de vara. Ca mod de functionare, creatiile decorative SpaceArt se reincarca in fiecare zi din toate sursele de lumina disponibile din mediul ambiant, nefiind necesar niciun efort in acest sens din partea dumnevoastra, sursa de lumina cea mai buna este lumina solara directa, urmand in randament lampile de energizare speciale “BLB ” cu “lumina neagra” care dupa 20-25 de minute de expunere ofera o intensitate maxima a imaginilor si o durata de iluminare pe intuneric a creatiei SpaceArt de aproximativ de 4-9 ore. O incarcare buna este oferita si de tuburile fluorescente obisnuite (neon) dupa un timp de expunere de minim 25- 35 minute. Un randament satisfacator il ofera si becurile economice cu neon mininatural si convertizor electronic de 24-32 W ( cu lumina alba ) dupa o expunere de 30-45 de minute. Cel mai slab randament este oferit de becurile normale cu filament si de cele cu halogen care ofera 95 % caldura si doar 5 % radiatie luminoasa utila, in acest caz fiind necesara o expunere de minim 45-90 de minute pentru a se obtine un randament de iluminare si durata de maxim 50%.  In cazul in care aveti o camera cu ferestrele orientate spre nord sau slab iluminata si doriti o energizare (incarcare) suplimentara a creatiei decorative dar si pentru a putea beneficia de un efect maxim si de lunga durata, va recomandam sa comandati  firmei executante SpaceArt o sursa speciala de incarcare (de mici dimensiuni) ce poate fi amplasata pe perete sau chiar pe un raft al bibliotecii dumneavoastra. Pentru mai multe informatii despre lampile speciale de energizare va rugam sa vizitati pagina" Accesorii ". 

 

7. Cat de intuneric trebuie sa fie in dormitor pentru a le putea admira ?

Asa cum stelele apar pe cer numai noaptea si se vad in toata splendoarea lor departe de luminile orasului, decoratiunile interioare SpaceArt 3D Creations apar numai in intuneric sau noaptea. Pentru a le admira cat mai bine dar si pentru a obtine un efect tridimensional maxim, cu cat e mai intuneric in camera cu atat mai bine. Totusi imaginile creatiilor decorative SpaceArt, sunt vizibile si in semi-intuneric (sau cu televizoul aprins) iar daca aveti ferestrele camerei catre o strada puternic luminata problema se poate rezolva foarte usor cu o jaluzea sau cu o draperie obisnuita.

 

8. Luminozitatea emisa de creatia SpaceArt este puternica sau deranjanta?

 Lumina emisa de imaginile decoratiunilor SpaceArt este de mica intensitate, placuta, nefiind deranjanta pentru somn, foarte discreta si uniform repartizata pe toate suprafata tavanului.

 

9. Pe ce tip de suport, zugraveala sau finisaj se pot realiza ?

 Creatiile decorative SpaceArt se pot realiza pe orice tip de tavan indiferent de zugraveala sau finisaj, pe toate tipurile de vopsele lavabile sau superlavabile (cele de culoare alba sau avand o nuanta mai deschisa vor oferi cele mai bune rezultate) se mai pot executa si pe toata gama de tavane false din polistiren expandat sau fibra, pe lambriu, lemn natural sau lacuit, panza, tapet, plastic, sticla sau alte materiale de finisaj interior.

 

10. Este necesara o pregatire prealabila a tavanului sau a camerei ?

 Indiferent daca aveti o zugraveala mai recenta sau mai veche, nu este necesara nicio pregatire prealabila a tavanului sau a camerei, nu este necesar nici macar sa mutati mobilierul de la locul lui, orice tavan este bun asa cum este pentru a deveni “invizibil” in intuneric si a va lasa sa admirati fascinatia imaginilor cosmice oferite de SpaceArt Creations.

 

11. Materialele utilizate de SpaceArt sunt toxice sau daunatoare sanatatii ?

Toate materialele compozite utilizate in procesele tehnologice de realizare a decoratiunilor interioare SpaceArt sunt non-toxice, inodore, lipsite de aditivi sau compoziti cancerigeni, daunatori sanatatii sau mediului ambiant. Intreaga gama de materiale este testata si beneficiaza de certificate de analiza si testare ce confirma caracterul ecologic si non-toxic aliniat la standardele si normativele ecologice in vigoare. Pentru mai multe informatii despre particularitatile si caracteristicile materialelor de executie, dezvoltate si utilizate numai de compania noastra va rugam sa vizitati pagina: " Teste - Analize - Acreditari ".

 

12. Garantie pe viata ?

 Durata de viata a unei creatii decorative SpaceArt (in urma testelor de laborator) este de 15-20 de ani, dar in practica, datorita factorilor agresivi din mediul ambiant (poluare, umiditate excesiva etc) o perioada de utilizare de 8-10 ani este luata in calcul ceea ce consideram o durata de viata mai mare decat a suportului, zugravelii sau finisajului pe care sunt fotoimprimate.

 

13. Sunt conditii suplimentare de intretinere a decoratiunilor SpaceArt Creations ?

Atata timp cat nu se intervine asupra lor prin actiune mecanica (razuire profunda, slefuire abraziva, sau curatare chimica cu solventi de natura acida) nu aveti nimic de facut pentru intretinerea tavanului instelat SpaceArt.Pentru camerele in care se fumeaza frecvent va rugam sa retineti; decoratiunile SpaceArt sunt superlavabile ! 

 

14. Cat timp dureaza realizarea unei creatii decorative SpaceArt ?

Desi este un proces tehnologic complex, in functie de tipul sau modelul creatiei si de dimensiunile suprafetei de executie, timpul necesar unei echipe de executie SpaceArt variaza intre 2 si 5 ore pentru o suprafata medie de 9-14 metri patrati, adica dimensiunile unui dormitor obisnuit.

 

15. Sunt conditii speciale privind executia ?

 In virtutea cerintelor procesului tehnologic special conceput si dezvoltat de SpaceArt, toate operatiunile de realizare se executa in intuneric complet! Fiind un proces tehnologic asemanator procedeelor fotografice (de obtinere a negativelor) prezenta surselor de lumina din spectrul vizibil in timpul procesarii conduce la distrugerea iremediabila a unor componente din compozitul fotopolimeric. Toate camerele in care urmeaza sa se execute creatiile decorative SpaceArt sunt sigilate optic pentru a se obtine conditii de intuneric total, iar accesul personalului neautorizat SpaceArt este restrictionat pe toata durata desfasurarii proceselor de executie.

 

16. Care este timpul de uscare dupa executie ?

30-50 de minute la atingere, 4-6 ore maturizare, 12-24 ore overcoat. SpaceArt va recomanda sa nu executati niciun fel de operatii generatoare de praf in dormitor, timp de 24 de ore de la executie. dupa maturizarea (uscarea) completa, creatiile decorative devin superlavabile.

 

17. Se pot personaliza creatiile SpaceArt ?

 Anumite teme de creatii SpaceArt ca de exemplu “Hubloul Spatial“,”Cerul Instelat“, “Cupola Instelata“, “Echilibru Cosmic“si “Personal Planetarium“ se pot personaliza, adaugand in componenta lor , Constelatia astronomica sau zodiacala favorita, nori de gaz cosmic, stele cazatoare si alte corpuri ceresti din colectia de modele SpaceArt Creations. Va rugam sa consultati pagina de modele SpaceArt in sectiunea “Corpuri Ceresti“, gasiti o gama variata de componente cu ajutorul carora va puteti personaliza o Creatie decorativa SpaceArt in concordanta cu preferintele personale.

 

18. Ce tip de creatie SpaceArt sa aleg ?

 Primiti consultanta profesionala, gratuita la alegerea tipului de creatie SpaceArt. In functie de conditiile locale (dormitorul dumneavoastra) dimensiunea camerei, pozitia patului, a ferestrei, bugetului alocat, SpaceArt va sfatuieste cu placere, totusi alegerea ramane a dumneavoastra! Creatiile decorative SpaceArt sunt catalogate in 12 teme de baza: Ferestre Instelate, Hubloul Spatial, Ploaie de Meteoriti, Spectru Stelar, Cerul Instelat, Cupola Instelata, Galaxia Spirala, Echilibru Cosmic, Peisaj Montan, Laguna Instelata, Personal Planetarium si modele pentru Lumea de Basm; sunteti liberi sa alegeti tema sau modelul care va place cel mai mult !

 

19. Cat costa o decoratiune Spaceart Creations ?

In functie de tipul sau modelul realizat, componenta corpurilor ceresti, numarul de culori incluse ori complexitatea creatiei artistice SpaceArt, suprafata, culoarea sau tipul suportului pe care se executa, preturile variaza intre 22 si 40 de Euro( pret fara TVA), metrul patrat de suprafata realizata. 

 

20. Primesc un certificat de garantie si originalitate ?

Toate creatiile decorative  SpaceArt sunt insotite de un certificat, de garantie si autenticitate. Decoratiunile interioare SpaceArt nu se aseamana cu nimic din ceea ce ati admirat pana acum, de aceea certificatul de originalitate oferit de SpaceArt va garanteaza calitatea, originalitatea si certitudinea ca nimeni altcineva nu va avea o creatie decorativa identica cu a dumneavoastra !

* Indiferent de motive.... daca nu ati primit certificatul de garantie si autenticitate dupa finalizarea lucrarii, solicitati biroului executiv SpaceArt sa va elibereze unul on-line, pentru a beneficia de garantia si calitatea de client SpaceArt, de bonusurile si de ofertele speciale dar si pentru a putea participa la concursurile cu premii organizate de compania noastra. Pentru eliberarea acestora on-line va rugam sa completati formularul de la pagina : " Certificate Autenticitate ".

 

 

sus Franciza,SpaceArt,Decoratiuni Interioare,Afaceri,Amenajari Interioare,Decoratiuni Unicat,Cerul Instelat,Dormitor,Francize,Amenajari
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Google Analitycs